Saturday, April 24, 2010

::Ulang tahun ke 26::




Hari ni, genap la umur saya 26 tahun..huhu rasa da tua la..waa..ehem..memang pon kan..Cepat tol masa berlalu..Rasa cam semalam je ada dalam exam hall UIA. Kepenatan belajar,dengan aktiviti yg lain..huuu.Erm..lepas ni kena lebih matured la..Tak lama lagi dah nak melangkah ke alam baru..wah gitu...Ohya..Lagi 6 hari sebelum majlis tunang kami..InsyaAllah..Berdebar2 je..nebes nih..

Walaupun takde adiah, tp sy ttp hepi..sbb nye ramai kawan yg wish hari jadi saya hari ni di FB mahupun SMS..Lebih bermakna, bakal mak mertua pon ada wish dalam sms..hihi..seronoknye tak habis lagi nih ^_^..

Hadiah istimewa lagi, anak sedara saya, Auni Batrisyia pon dah ada kat uma..Baby Auni ni susah tol nak jumpa..dekat 4 bulan juge la tak jumpa..ye la..kakak dan abg ipa dok kat Melaka..Mmg susah le kitaorg nak jumpa..Sekarang ni malam2 melayan Auni je la..Hik2, suke tol dia bila didukung..Comel..Auni dan uminye akan ada kat uma sampai le majlis tunang saya.InsyaAllah..
Hopefully, semuanya berjalan lancar la masa majlis tu nnti..Majlis sy nnti juz simple,kenduri sikit dan sarung cincin..Takde pelamin, fotografer khas etc.Jimatkan dwet utk kawen nnti..hehe..
Okle setakat ni je, nak tgk FB lak le, nak men farmvile..hee...
Post a Comment