Tuesday, April 6, 2010

Giveway?

Tadi jalan punya jalan, terjumpa lak giveaway ni..
Klik sini,http://ilovehandmadestuff.blogspot.com/
saya pon kurang arif sgt pasal ni..katanya jadi follower pastu buat entry pasal giveaway ni kat blog, klo menang, dpat ar adiah..hik2
Sebenarnya tak kisah pon dapat ke tak..saje je suke2..gi pun 1st time join menda nih..
Items yg ada dlm blog tu sume handmade..buatan tgn..sendri buat..cantik2 tau..ada chain letak kat enpon, keychain, brooch, name keychain..yg name keychain ni cam cute je..leh wat penanda buku kot?Heheh
sape2 nak beli gi la kat blog dia..saya tlg pomot jer...hik2 :p
Post a Comment