Sunday, April 18, 2010

::Anis E-shop giveaway contest..::


Salam hai..selamat berhujung minggu bg yg bercuti hari ni..Kitaorg kat Kedah ni Ahad dah keje..Hari Ahad, biasanya tak ramai kastemer, so rilex sikit sambil2 blog walking..

Ha..sambil2 blog walking tu..terjumpa lak giveaway contest..kali ni dianjurkan oleh Anis E-shop.
Oh ya..contest ni start 13April lepas sampai la 27 hb ni..so ada byk masa lagi bagi sesape yg nak join tu ye.Dari apa yg saya tgk, Anis-eshop ni menawarkan byk shawl menarik dan juge barangan kecantikan..semuanya murah2..Jualan wholesale pun ada bg yg membeli dgn kuantiti yg banyak.sesuai juge kalo ada yg nak wat biznes kecil2an.Oh ya..mereka juge akan memberikan reward points setiap kali anda membeli disini..mengikut tuan punya blog, setiap pembelian bernilai RM 10 akan dapat 1 reward point, kalo da kumpul sampai 10 points lak akan dapat rebate RM 5 utk pembelian selepas itu..Menarik kan?Jadi, selalu lah membeli di Anis E-Shop sbb anda akan dapat kualiti terhebat di samping menjimatkan wang dan masa. ^_^

Okle sekian utk review nih, nk blog walking lak ^_^

Post a Comment