Friday, December 21, 2012

POP FEST : SAVE GAZA


Assalamualaikum...
sape2 yg berdekatan jom le dapatkan novel2 dari Jemari seni dan Adiwarna kat sana..disamping boleh ikut program POP FEST: SAVE GAZA..Pelbagai acara bakal dilangsungkan sepanjang dua hari merangkumi forum, persembahan artis, tayangan filem pendek dan juga jualan terbuka.

Saturday, November 3, 2012

Thursday, August 30, 2012

Selamat hr raya &salam kemerdekaan

Salam.
rasa2nya dh lama btl x menaip disini.he2.sejak ngandung hr 2 mg malas bukak blog.hu2.skrg ni dh baby dh 3bln..ada ms ckt tuk bk blog,cek email.huih,beratus email dok ada.tp byknye dr fb la.he2.di kesempatan ni, dh dkt 2mgu raya,br nk wish,selamat hr raya,maaf zahir batin.dan selamat menyambt hr kemerdekaan..mlm ni jom pakat2 bc yasin :-)

Wednesday, January 25, 2012

Tuesday, January 3, 2012

beli novel di Jemari Seni


Assalamualaikum...

Sape2 peminat novel mesti tau pasal nih...hehe..saya salah sorang nye..ok2 straight to the point, mulai 1Januari 2012, setiap pembelian novel umum 2 atau lebih melalui on9, akan dapat free pos...
sebelum nih, Jemari seni mengenakan kos pos utk pembelian novel on9 mereka...kali ni free pos.ok la tuh..saya sokong sgt2.hehe..dulu sy pun suka beli on9 direct dari Jemari Seni..(dulu2 memang kos pos free kendian tukaq polisi lak)tp disbbkan ada kos pos, terus terhenti beli on9..huhu..sy suke sbb selain free pos, dapat diskaun lagi..hehe..tu yg best :)...kawan2 yg nak beli novel, silakan ke web site depa...kena regis akaun dengan depa dl ye..:)

Monday, January 2, 2012

selamat tahun baru 2012...

Assalamualaikum....selamat tahun baru buat rakan2...entri pertama buat tahun baru ni...harap2 di tahun baru ni rajin la sikit mengupdate blog..huhuh..

Pagi kedua dalam tahun baru nih amat mengujakan...saya menemankan suami berjoging..picture diatas nih gambar pagi tadi lah.hehe..dah lama tak berjoging sejak meninggalkan dunia pelajar..wah...lama benor...seronok sgt2 berjoging sambil2 dengar burung berkicau riang..(actually saya tak berjoging, tp berjalan je..:P )hee..baby dalam pewot pun suke...tp tadi dia baik2 je..tak menendang2 pun...masa brekfas td je..:)sekarang ni usia kandungan dah masuk 4 bulan...dah rasa tendangan padu si kecik.hik2...2, 3 hari lagi ada appointment plak dengan doc utk scan perot...huhu...saya ni klo gi kinik amat le tak suke..boring nunggu..huhu..tp demi si kecik ku gagahkan juga..

akhir sekali, sy mengharapkan, tahun baru ni membawa beribu kebahagiaan dalam kehidupan keluarga kecil kami...kehadiran si kecik ( cyg anak ibu..) memang amat dinanti , insyaAllah di Ulang tahun pertama perkahwinan kami..:)

Doakan yg terbaik utk kami ye ..selamat tahun baru :)