Thursday, May 19, 2011

update

salam kawan2...

Akhirnya saya dapat update blog setelah hampir 2 minggu demam.uhuhu
hari ni dah rasa betol2 sihat.cuma ada batok2 je..tak bole cakap byk2, klo tidak, batok tak berhenti.sakit....huhuhu..so better senyap je.hik2

Alhamdulillah lagi 2 minggu tuan punya blog akan bertukar title dari cik ke puan..hik2..cepat na masa berlalu.rasa macam semalam je cincin tunang disarungkan....

Sekarang ni, sedang giat kerja2 kat umah.hampir semua siap.cuma hiasan bilik dan gubahan hantaran belum buat lagi..awal lagi nak buat pun, nnti ilang seri..hik2

Dalam masa 2 minggu ni, macam2 perasaan bercmpur2.huhu.hepi ada, sedih pun ada..hepi sbb akan dpat bersama dgn org yg kita cinta. sedih pulak, sbb akan berpisah sementara dgn mak ayah....mmm ..mmm takpela..kemudahan IT yg ada sekarang ni manafaat kan le ye..FB ada, bole kontek2 selalu.hhihi..

Okle, saya stop sini dl. Rasa2 macam berkurun pulak pe baru update blog.hehe..ye lah..sekarang dah menghampiri zon sibuk :p Hmm..lepas kawen, tak sure dapat update ke tidak, klo suami izinkan, insyaAllah ada le update2 tekini.huhuhu

tata titi tutu...bye..

p/s: oh ye, pesanan utk nur, badge nur tu dah lama sampai, cuma tak sempt bgtau sbb demam.huhhu
Post a Comment