Saturday, May 21, 2011

kalau dah sayang....

salam hai kawan2

hari ni ada mud pulak utk update blog.hehe

mmm...ngantok lak pagi2 nih..huhuhu
saya nak cite, malam tadi, saya tak dapat tido nyenyak le.tgh sedap2 tido, kucing kesayangan saya geget lengan saya ler, berlubang bekas gegetan dia tuh..nasib tak berdarah.huhu..apa la nasib..
kucing saya tu kebiasaan manja, jinak, selalu gak tido di hujung kaki saya.ntah macam mana dia 'naik angin' malam tadi.huhu. terkejut le saya, mmg sebelum ni dia kadang2 ada gak gigit2 manja gitu.. tapi tak sangka lak gigit tgh malam tgh tido,edehh...nak marah pun dah sayang kan...lagi pon kucen..mana ada akal..agaknye dia nak kejut saya tahajud kot.hik2 :p

kucin saya ni pandai amik hati, dia tau dia buat salah, selalu buat muka kesian je.pastu bukan main manja lagi...bab minta makan, jarang pulak.klo tidak, pantang tgk saya ke dapur, sure minta makanan.hehe...gelagat dia tu buat saya rindu la nnti..huhuhu

oh ye, ada tgk maharaja lawak semlm?paling bes tgk sepah dan jambu. harap sngat sepah n jambu masuk final. dan of course jozan..klo ikut persembahan depa malam tadi, saya suke sepah pasal rewang tu, sepah jadi makcik2..hik2 terhiris kaki sbb ingat lengkuas tu mmg klako.heheh.Jambu pun tak kurang lawak, klako yus jadi robot.hik2.
jom layan video depa ^_^



lawak makcik2 sepah sedang rewang


robot yus :p
Post a Comment