Friday, May 27, 2011

don't folow me la..huhu

salam..
wah...tajuk bikin panas..heeheh
owh..kata2 diatas takde kena mengena dengan blogger ye.saya mengalu2 kan bloggers yg nak folow blog tak seberapa saya nih..heheh

mm..mmm...pernah tak anda gi sesebuah kedai, si pelayan/sales girl tu mengekor je mana anda pergi?haish rimas la...mengekor je memana kita p kan...
ada sesetengah cakap biar la, dah mmg keje dia macam tu...huhu, bole la nak ikut pun, tp jangan le dekat sangat, sampai kita nak pusing belakang balik pun tak bole..dah le tak bercakap atau tanya apa2, kalau beliau tanya apa2, bole le jawab nak tgk2/survey dulu barang kat sini..tak semestinya kalau masuk kedai tu wajib kena beli..ni dah mengekor serapat2 nya susah le nak patah balik..huhu.last2 terbeli jugak..huhu.bila tak beli, mula menjeling, buat muka tak puas hati...tapi, kekadang tu, bila kita perlukan bantuan, bole pulak dorang wat deeek je...ggrrrrr.....adeh la....macam2 peel.
Post a Comment