Tuesday, February 5, 2013

Bayar hutang

Assalamualaikum..

Update pantas, sementara bby Irfan masih tido..
Alhamdulillah, saya dah berjaya 'bayar hutang' aktiviti folow mefolow  dari segmen tambah folower..
sakit leher akak.hihi..banyak yg tertunggak..akhirnya berjaya juga habiskan..

Hari ini masih lagi di kampung...Seronok sangat baby irfan main dengan tok n tokwan dia..perkembangan terbaru dia, dah pandai menyuluq..tau dak menyuluq tu lagu mana?menyuluq ni org utara ja cakap.belah negeri lain tak tau la..dia bergerak guna perut, kaki n tgn tapi belum boleh merangkak lagi..klo dah boleh merangkak nnt extra careful la saya..dia bergerak mmg pantas..tak dan nak ligan.huhu..
6Hb nt montly checkup baby Irfan genap 9 bulan..tak sabar nak tau berat terkini dia..hari tu jalan2, pergh..lenguh tgn oo..carrier plak tak bawak..sabar je la..

Ok la, sikit je update..nama pun update pantas.hehe
Post a Comment