Tuesday, February 19, 2013

Syukur


Assalamualaikum..
Dah lama tak update..hmmm..hari ni terasa plak nak update.
mesti ramai yg dah tgk video bibik indonesia main lambung2 baby kecik 4 bulan tu kan?saya baru berkesempatan tgk...dah lama tersebar, baru ada rasa nak tgk..bukan apa..rasa hati tak kuat betul nak tgk video tu.tu pun sy tgk, lepas ada yg ckp, mungkin bibik tu stress ke..stress apa nye baru je lagi keje..

bagi saya, kalau stress pun, takkan sampai dilambung2 nye bby kecik tu mcm roti canai.huhuh...aduhai..rasa nak menitik air mata tgk..tambah2 sekarang ni ada bby kecik..tak dapat bayangkan baby Irfan saya diperlakukan mcm tu..kita beri kepercayaan pada bibik/pengasuh, dorang kerja main2 je.huh.ingat anak patung agaknye..bagaimana agaknya nasib bby tu..baru 4 bulan...tulang masih lembut..aduhai..nak nanges la...huuuuu


sob..sob...
Bila difikir2 balik, rasa bersyukur sangat, dapat jaga sendiri baby..tak harapkan pengasuh..rezki ada dimana2, walaupun hanya jadi surirumah..bercakap pasal rezki, nnti ada entri khas untuk nih..sy belum ready lg la nak bgtau kat blog..huk2

oh ye ,siang tadi, baby Irfan dah timbang untuk 9 bulan..dah 8.6 kg dah dia..alhamdulillah..sihat..BMI ok, gigi pun dah tumbuh 2 batang..nurse pun nasihatkan teruskan breastfeeding..baby tak mudah sakit..



eh ada request nak tgk pic baby Irfan la..kejap eh nak uplod..


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Tara...ni la dia..budak bam-bam, baby IRFAN, 9 bulan dah dia..heheh


p/s baby Irfan sekarang dah dibuai mimpi indah..hee
Post a Comment