Thursday, February 21, 2013

Najjah Shoppe

Assalamualaikum...

Kat atas nih, kalau ada yg perasan, saya ada letak iklan Najjah Shoppe.. ( iklan pun uduh..nnti akan ditukar dari masa ke masa.hehe)

Alhamdulillah..rezki anak, saya ada set up biznes kecil2 an..Baru nak bermula..saya kongsi dengan kakak..Sebenarnya dah 4 bulan, tapi on and off sbb baru nak set up blog.. itu ini, macam2 lagi..tp syukur, blog dah siap..simple2 je buat ha..tak reti sangat..tu pun minta bantuan sorang blogger..murah2 je beliau cas untuk edit blog.(heee..pomot jap)

Najjah Shoppe, ada buat macam2 sale, dari barangan baby, barangan kecantikan, pakaian, tudung, cadar, pemanggang dll...kat blog, saya juz update ringkas..details boleh tgk kat page...senang sikit kan nak komen itu ini..betul tak...

okla kawan2, senang2 ada masa jengah2 le ke blog dan like page2 kami..Doakan biznes ni berjaya..ye lah dari dok umah je takde buat pape, boleh jana income sikit kan..tolong suami...heee..kalau ada kawan2 yg nak beli, juz bagitau awak folower saya, insyaAllah saya bg special price.. :)

Jumpa lagi ye..tata...wassalam...
Post a Comment