Monday, September 19, 2011

::selamat pagi::

Assalamualaikum...selamat pagi...salam pagi isnin.apa khabar?lama giler tak update..hehehe..
hmm..sarapan apa hari ni?hari ni saya juz buat meehon goreng simple..alhamdulillah..jadi le kan...makan sorang2 kat umah...

cuaca kat luar mendung je la..sejuk...huhu.sambil2 baring ni saya try buka TONTON, first time tgk drama kat sini..heee...not bad la.takde bufering..iklan pun takde.citer pilihan saya?TEROWONG..aha..citer seram terbaru tv3...hari tu tak sempat tgk kat tv, hari ni nak tgk ler...mm...citernye bole tahan, cuma slow sikit, belom seram lagi (bg saya ler.hehe)hantu pon tak menyeramkan.hehe. mmm,agaknya episod pertama kot.
eh, okeh la, saya nak layan cite korea lak ni..hehe
Post a Comment