Monday, March 22, 2010

Blog dah bersawang

Mmm...lama menyepi..bkn apa, malas nak update lor...huhuuh..kijo takdela bz sgt pon..tp mud malas nak tep blog ar...sekarg ni plak, sgt suke melawat blog2 resepi&blogshop yg lain...saje cuci mata..ahaks...

Kat umah lak, selalu leka main game Rise of Nation..hehehe, ni adik sy punya pasal, dia yg selalu main, maka, terpengaruh la saya utk bermain bersama2..huuhu..

Oh...camne ngan enggagement?kitaorg dah sepakat nak tundakan tarikh pada 30hb April...sng nak kira hari bulan.lagipun, time tu gaji dah masuk, bole la jenjalan..heehehe. Takpela, tak dapat buat hari birthday... asalkan bln April..nnti celebrate 2 sekaligus..ahaks berangan :p

Barang2 dah beli separuh, mmm..hampir lengkap sebenarnya..cuma tak hias je lagi..awal lagi kot, sbln lagi...cuma dok tgk2 blog2 org la camne nak hias brg2 yg dibeli tu..maklumla, tak kretip sgt pon..tiru jek..huhuhu..lagi pon tak pernah wat hantaran seblm nih..eh jap, penah dl time sepupu kawen..heheh..tak la cantik sgt pon, tp ok la , sampai ke Perak hantaran tu p...heee

td tetiba rasa teringin nak buat kuih lapis..tak penah buat...tp dah dapat dah resepi dari blog www.sudipkayu.blogspot.com.. nampak cam senang jek,,huhuhu takpe2 dah buat baru tau senang ke tak...hehehe..



Post a Comment