Tuesday, February 16, 2010

Sy baru baik demam..

Huhuh eh?post kali ni sama macam post abg yg lepas?huhu tu la hakikatnye..sorang dah baik, sorang lagi lak demam..ngeh2..berjangkit ke ape ni?huuhhu...mm..tak dinafikan..sekarg ni panas sesangat..sy pule mmg jarang minum air kalo tak dahaga..last2 tekak rasa macam lekat tulang da rasa..sakit sgt bile nak menelan, nak minum air pon sakit(padam muke)hhuhuu..
mule la tercari2 balik air masak, air penawar segala bagai..ngeee..

Badan pon panas je..rupanya2 nye dapat pakej la pulak; demam+sakit tekak..nasib baik tak
selsema@batuk..kalo tak lagi le teruk...huhuh..tak tahan tul la kalo selsema..dengan sakit kepala, idung berair..huuuu

Bile dah demam2 ni..tak bes la..tak leh jenjalan..dah le cuti2 lak ni...msa ni le nak spent time dgn kuage..huhu..tp yg besnye..jadi terlebih manja lak..hehhe(mengada2)contohnye nak makan ape,mak try carikan..tak pon mak masakkan..bes tu..selalu dok makan masakan sendri..jemu la pule..dah le tak berapa pandai masak..(kena latih lagi dan lagi, nnti nak masak utk keluarge sendiri) huhuu..Bile di pikir2kan seronoknye dgn family sendiri..semua dilayan best..sy klo demam mak mmg tak kasi buat apa2 keje pon..rehat je(sebenarnye berselimut, kasik peluh kuar)..sampai sakit tulang asek baring..huhu..bayangkan kalo saya demam,tp masa tu stay ngn kawan..huhuh sedey kan..kawan rapat bole la tgk2 kan,klo kawan tak rapat cam housemate je?pulak tu tak berapa ngam..mmm...siyes takot...mujur la dl masa rent sesama ngn kawan, saya tak penah demam..klo tak tak tahu la..

Hah,bile dah baik demam, macam2 ngidam nak makan..klo nak tahu, 14hb sy start demam, satu hari tu tak makan ape langsung, tak de selera, mulut rasa tak sedap je..15hb dah sihat sikit, mcam2 la nak makan..nak makan itu nak makan ini.bygkan kul 11 malam semalam pon lapa..ayah lak kuar gi nasi grg..heheh cian ayah..takpe..kebetulan masa tu ayah keluar jap..adik pon asek lapa juge..(remaja tgh membesar..lagi la nak makan je keje nye..)huhuh..ntah pa2 saya membebel nih..


Apa2 pon, saya bersyukur dapat bersama family lagi..nnti2 dah kawen, susah pula nak manja2 ngan family..huk2..
Post a Comment