Wednesday, January 9, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......


Assalamualaikum semua...
sekarang ni tgh semangat update blog nih..hahha..seronok blogwalking, komen2 tinggalkan link..kui2..

ha..petang kemarin, saja ja blogwalking, pastu terjumpa blog si apis ni..tgk2, cam bes je blog ni..dah follow dah pon..

okla2 sy kenalkan diri sikit..(memandangkan dah berkurun tak update blog..hehe..)tgk, makin ramai blogger baru ..mungkin ada yg tak kenal kan?tak kenal maka tak cinta kan?(cewah..jeles asben I, haha)


ok , nama saya shazlina, (tu nama samaran je tau, hee ) yg adik2 boleh panggil kak ina, yg sebaya, panggil Ina pon ok :) lahir bulan 4, 1984, dah berkawen, ank sorang, Irfan namanya. baru 7 bulan umur dia..asai saya Kedah..tp lani dok Selangoq la, ikut asben reja sini..(eh, tetiba tukaq slang, haha)

Saya lani tak reja, surirumah ja lanih,(surirumah berijazah, huhu) jaga anak sorang dok makin lasak, suka sgt golek2, huhu..

ok, pasai negeri kedah plak, kalau kat tempat saya tu, belah changlun, saya suka sangat murtabak changlun..terbaeeek abaq ang..huhu..sedap aih..sampai lani dok teringat2 murtabak changlun..murtabak yg tebai, terasa intinya (daging/ayam)sapa2 yg tau boleh la singgah kat market changlun..dah lama tak balik kampung ni , tetiba teringat..takpa2 ujung bln ni tak lama dah aih boleh merasa, tak sabaq nak balik kampung ooo...

lagi nak tulih apa?tak larat dah..mata koi kuyu ni, gagah jugak la publish entri ni malam ni, eh pagi ni..esok tau dah, hero saya tu berjaga, mmg tak dan tgk laptop.huhu..dah dulu kot noh..sapa2 nak join dipersilakan la ye..babai...

wassalam
Post a Comment