Wednesday, January 16, 2013

Segmen : Blog Makeover


Assalamualaikum...
kali ni join segmen blog makeover pulak..hehe
segmen ni  dianjurkan oleh sis Nieyxzha

Alasan saya nak make over blog ni..

1) dah bertahun2 guna template yg sama, rasanya sejak 2009 kot.. lama dah..hehe..template sekarang ni free je..mula2 susah juga nak apply tempate ni, tp godek2 n berjaya juga..
2)saya tak pandai buat background sendiri  dan tak pandai pilih combination kaler.huhuh
3)hm..nak bg penaik semangat terus berblogging..rasanya kalo dapat rumah baru yg cantik dan kemas, sure lagi bersemangat nak menulis ye dak?

tu je kot sbb2 sis Nieyxzha patut makeover blog saya...kalau terpilih syukur Alhamdulillah..

p/s rasa macam nak blog yg sesuai le dengan status ibu dan isteri..
nak blog kale pink dan tak semak mata memandang.hehe
Post a Comment