Wednesday, November 17, 2010

::Selamat Hari Raya::


Selamat hari raya Aidil Adha buat semua umat Islam..
Diharapkan hari raya kali ini membawa seribu satu makna dalam hidup kita..
Kat Kedah sekarang ni mendung nak hujan je..mood raya pun agak kurang la..huhu

Ohya..hari ini juga hari yg special juga tau..Hari ni birthday tunang saya..hehe(interframe lak) (Hepi ni dear)..
Bithday beliau kali ni yg ke 28..(bertambah usia)mmm..berjauhan lagi ...tak dapat nak celebrate sesama...tp takpe2, next year sure kite celebrate sesama kan..InsyaAllah..
Tahun ni hepi la beliau celebrate di rumah bersama keluarga+raya aji sekali..jarang dapat tu..



Apa pa pun...tumpang seronok utk abg..ada special gift menanti..mungkin smpai lambat sikit kot..huhu..tunggu ye...

Dan pada sesiapa yg birthday hari ni, selamat hari jadi juge ye..terutama blogger mscetobery
Baru je kenal ni..hehe..semoga panjang umur dan dimurahkan rezki..



Post a Comment