Monday, June 7, 2010

::Sudah sihat ^_^::


Alhamdulillah..dengan RahmatNya, saya dah semakin sihat..syukur..sehari berehat mmg ada hikmahnya..dari takde selera nak makan, terasa tiap masa nak makan..hehe..tp makanan org baru baik demam lah.heee...hari ni dah start masak lik..simple je..sayur ikan..okle utk org demam..heheh..Masa demam ni juge la kita tau ramai jge yg care ngan kite kan..sbb tu la cepat baik kot..heheh

ohh...tadi sebelum post ni ditulis, saya baru je dapat panggilan temuduga dari Jabatan Tenaga Kerja..inteview kat Langkawi..tgk la dl camne saya nak p ke tak..siyes kat sana tak tau pun jalan nye dimana..huhu..takpe2 akan difikirkan caranya..
Post a Comment