Sunday, June 20, 2010

::selamat hari bapa::

Carian google
Selamat hari bapa diucapkan pada yg bergelar ayah..Tanpa ayah, siapalah kita kan..ayah yg berkorban membanting tulang mencari rezki..

Namun,dewasa ini, saya sedih juge..ada juga bapa2 yg menjadi haruan yg makan anak, org yg disangka menjadi pelindung sanggup rosakkan anak sendiri..huhu..Ada juga bapa2 muda yg tak bersedia jadi ayah, sanggup membunuh benih cinta mereka..hm..yg ni kes anak luar nikah lah ni..huhuu geram tol..

nak salah kan lelaki saje pon tak bole..popuan tu sendiri pon sama..so, utk anak gadis diluar sana, jaga la kehormatan..pakai tu ttp2 lah..sikit..kat umah pon..segan la kat ayah yg dok tgk...tak rugi pon ttp aurat..panas sekejap je..lagi takot kalo panas selama2nya di'sana'..huhu..eh membebel lak sy..

Hm..hari ni ahad, dah bermula sesi persekolahan baru(bg negeri Kedah, Kelantan dan Terengganu)Negeri2 lain esok baru start..Hari ni juge tunang sy dah selamat mendaftarkan diri di UITM Shah Alam..tahniah abg ye..belaja rajin2 tau..dah dekat setahun juga la saya menamatkan pengajian..kekadang rindu nak belaja balik..buat assignment..buat kuiz..dengar lecture..yg bes ikut prog2 diUIA..mmg bes lah..hehe

Oh ya..hari ni ramai juge yg datang print kat kedai..saya bangga, kebanyakkan yg datang hari ni dapat tawaran U..Ada yg dapat UTM(Jauh ni) ada yg dapat UITM Shah Alam(macam abg)ada yg dapat UNIMAP(dekat je)UUM(Lagi dekat..)tahniah la pada yg dapat sambung blaja..moga IQ dan EQ seiring dengan kecemerlangan anda..walaupon yang datang tadi pakai seluar pendek, rambut kale2, yg lelaki pakai rantai, yg popuan pakai bj ketat, free hair, diharapkan bila dah sampai di Universiti nnti, jaga la keperibadian..jgn wat malu org Kedah noo..huhu

Oklah, setakat ni sj, selamat berhujung minggu..tata assalamualaikum^_^
Post a Comment