Wednesday, May 26, 2010

::Kebahagiaan dalam Perpisahan::


Af8 dah lama abis..tp hari ni baru terasa nak post pasal af8..heheh..tahniah la pada sume finalis yg berentap di final Sabtu lepas..Tahniah juge pada Shahir yg manjadi juara di AF8..(saya suke shahir menang tau.mak, ayah dan bakal mak mertua pon suke..hehe)

Saingan mmg sengit..sume lagu best2..terutama lagu Daus.hee catchy gile..sesuai la lagu tu ngan dia..zaman2 indie nih..huhu..lagu ni ada ala2 macam lemon tree pon ada..klaka je tgk vid clip dia.bole ilang tensen.hehe tp apa3 pon mmg terbaik lah..

Yang lain pon best,contoh lagu sang juara(Kebahagiaan dalam perpisahan),lagu naib juara pon bes(Adira,Ku ada kamu),Maulana(rvsp)dan juge Iwan(V.I.P)..Pendek kata, smua lagu final AF8 ni best la..tak jemu dengar tau..heheh

Aha..lepas ni ad program baru dari Astro Oasis..Imam muda..menarik juge..meh le tgk sesama
Post a Comment