Saturday, May 8, 2010

::Award dari Deela::

1)
2)Mm..lepas bertunang hari tu..tak sangka plak akan dapat award nih..
heheh..Rezki lepas tunang kot.. :p.. eh bercakap pasal bertunang, dah genap seminggu dah..cepatnye masa berlalu..pejam celik, pejam celik, sebulan, pejam celik dah nak kawen..huuhuh
Ok2 takmau bebel2, nak cite sikit pasal award nih..award ni diterima dari adik deela..kenal pon sbb saya slalu dok blogwalking :)heheh terima kasih ye deela..
Sape2 yg jadi folowers saya sudi2 lah kiranya datang amik award nih..yg dah dapat pon amik le ye..penghargaan nih..bukan sng nak dapat tau.heheh..ha..utk award pertama tu, Deela ada tulis " state 7 things about yourself " heheh nak tau ke? Jom..
1)Sangat suke number 2 dan 4
2)Ketiga2 beradik saya lahir bln 4
3)Sangat suke kucing
4)Sangat suke fotografi
5)Sangat suke novel
6)Dl belajar kat UIA :)
7)Dah tunang.(heheh)
Post a Comment