Wednesday, May 19, 2010

.::Dah dapat::.

cover depan yang menarik :)

sinopsis novel


Hari senin lepas, selepas baca blog kak Ina entri pasal jom baca novel, berkobar2 rasanya nak cari novel baru..pilih punya pilih, dapat juge novel Cinta Sufi hasil tulisan Ramlee Awang Murshid..seronoknye..dah lama cari novel ni..tp tokey kedai buku asek cakap dah abis la, stok tak sampai lagi la..huhuuh..maklumla, kat tmpt saya susah sikit nak cari novel latest.


Novel Cinta Sufi ni sambungan dari Hijab Sang Pencinta,Cinta Sang Ratu dan Bagaikan Puteri..erm..dah lama baca novel2 ni, kena baca lik kot..Ke3 novel ni mmg best sesangat..terasa berada di zaman Kesultanan Melayu Melaka lak..klo difilemkan pon best juge..mcam cite Puteri Gunung Ledang, kisah cinta klasik..terbaik lah..


Untuk Cinta Sufi ni belum start baca lagi..baru baca prolog..Nk tau juge ap terjadi pada laksamana Sunan tu..

Post a Comment