Friday, April 5, 2013

Segmen Follow April hingga Disember 2013


Bersegmen lagi kita..heheh..syiok join segmen ni sbb bole update blog..hihihi..
kali ni join segmen dari Cik Akak Nao Mei..Baru je folow blog akak nih..(saya teka cik akak ni akak dari saya sbb tgk ada thn 83 kat hujung..saya tahun 84..maafkan saya kalo silap ye..heee)

OK ,di bawah adalah syarat2 penyertaan..saya copy n paste dari blog beliau :)


Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog (Wajib)
  • Follow Belog cik akak (yang dah follow boleh abaikan)
  • Soal entri tak wajib....ikot suka hati u all nak buat cam mane...yang penting u all suka
  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri u all
  • Letak Tajuk " Segmen Follow April hingga Disember 2013"...Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan...hihi
  • Akhir sekali u all boleh tinggalkan link dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100%
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
Segmen bermula 02.04.2013 dan Tamat 31.12.2013
Post a Comment