Monday, April 8, 2013

Sam,bintang paling popular 2012

Tahniah kpd Sam yg menang ABPBH 2012.mula2 ingatkan Zizan yg menang.tapi ok la.kalau Zizan menang tak best plak sbb pengacara sendiri yang amk umum anugerah.hehe.
ABP kali ni nampak hambar,tak best pun.hu2.suami asek tukar je ke canel bola.nasib la ada Johan dan Zizan.boleh la..
Hm,segmen lagu 90 an paling best.semua lagu popular pd thn 90an.syiok la.lagu2 zaman sekolah.teringat zaman sekolah dulu.he2.
Hmm,td ada 1 persembahan dari sape ntah,yg nyanyi lagu Sayang.skirt pendeknye..dah le terbelah.free show je kat budak2 keliling stage.paling tak suka lagu Dikir Puteri di carca marba.adui..rosak lagu!lagi kesian lagu Apo kono eh jang..tenggelam abs penyanyi asalnye.hu2.
ok la,sbg penontn ABPBH,Overal,dpt 2 dari 5.
P/s:kesian si lady gaga M'sia,mcm xlarat je nak angkat kepala tuh.huu.
Post a Comment