Monday, January 2, 2012

selamat tahun baru 2012...

Assalamualaikum....selamat tahun baru buat rakan2...entri pertama buat tahun baru ni...harap2 di tahun baru ni rajin la sikit mengupdate blog..huhuh..

Pagi kedua dalam tahun baru nih amat mengujakan...saya menemankan suami berjoging..picture diatas nih gambar pagi tadi lah.hehe..dah lama tak berjoging sejak meninggalkan dunia pelajar..wah...lama benor...seronok sgt2 berjoging sambil2 dengar burung berkicau riang..(actually saya tak berjoging, tp berjalan je..:P )hee..baby dalam pewot pun suke...tp tadi dia baik2 je..tak menendang2 pun...masa brekfas td je..:)sekarang ni usia kandungan dah masuk 4 bulan...dah rasa tendangan padu si kecik.hik2...2, 3 hari lagi ada appointment plak dengan doc utk scan perot...huhu...saya ni klo gi kinik amat le tak suke..boring nunggu..huhu..tp demi si kecik ku gagahkan juga..

akhir sekali, sy mengharapkan, tahun baru ni membawa beribu kebahagiaan dalam kehidupan keluarga kecil kami...kehadiran si kecik ( cyg anak ibu..) memang amat dinanti , insyaAllah di Ulang tahun pertama perkahwinan kami..:)

Doakan yg terbaik utk kami ye ..selamat tahun baru :)




Post a Comment