Tuesday, January 3, 2012

beli novel di Jemari Seni


Assalamualaikum...

Sape2 peminat novel mesti tau pasal nih...hehe..saya salah sorang nye..ok2 straight to the point, mulai 1Januari 2012, setiap pembelian novel umum 2 atau lebih melalui on9, akan dapat free pos...
sebelum nih, Jemari seni mengenakan kos pos utk pembelian novel on9 mereka...kali ni free pos.ok la tuh..saya sokong sgt2.hehe..dulu sy pun suka beli on9 direct dari Jemari Seni..(dulu2 memang kos pos free kendian tukaq polisi lak)tp disbbkan ada kos pos, terus terhenti beli on9..huhu..sy suke sbb selain free pos, dapat diskaun lagi..hehe..tu yg best :)...kawan2 yg nak beli novel, silakan ke web site depa...kena regis akaun dengan depa dl ye..:)
Post a Comment