Wednesday, March 16, 2011

::fb slow, baru nak update blog:

Salam kawan2..

hmm...sejak 2 menjak ni kan, malas betol la nak update blog..owh..maafkan saya,kerana terlalu asyik dgn fb lah..
tapi kan tapi kan...fb lak sejak 2 menjak ni amat lah slow..nak main city vile teramat lah lembap nak loading.huhu.
rasanya kebanyakkan yg ada fb melalui perkara yg sama kan..
2, 3 bulan yg lepas terdengar ura2 yg mengatakan fb akan ditutup..
kabar angin je kan..so jgn la percaya..
pastu pagi td buka fb jap, tgk ruangan komen tu da tak payah tekan 'comment' dah..enter je terus bole komen..bagus juge..sbb kekadang bila nak komen, butang 'comment' tu 'lari' la..susah.uhuh.tak pasti lak sbb server ke atau sbb pc yg koman nih.haha

hm..tadi pon try gak bk fb..so slow lar...last2 buka blog..mmm ada sorang blogger (sy baru je folow ni) post pasal doraemon...kawan2 mesti ada tgk kan..bes juge, bole ilang stress kan.hehe
kata Khai, (tuan punya blog tu) dia ada episod last pasal doraemon..nak tgk ke?sila le ke blog beliau.. versi manga tp di videokan..nobita dah berjaya dalam life dia..tgk le ye kat blog Khai..

Post a Comment