Thursday, September 9, 2010

::Salam AIDILFITRI::

Picture: carian google.
Salam akhir Ramadhan..
Hari ini merupakan hari terakhir kita di Bulan Ramadhan tahun ini...Apa yg anda rasa?sayu?Tentu sekali..Pasti Ramadhan yg merupakan pesta ibadah akan dirindui..apa2 pun, sebagai umat Islam, kita patut bergembira walaupun berduka meninggalkan Ramadhan mulia..bergembira kerana telah sebulan diuji di 'sekolah' khas Ramadan ni..Alhamdulillah..syukur...Aidilfitri dirai sebagai hadiah dariNya kepada kita yg telah berjaya mengharungi cabaran dan dugaan sepanjang Ramadhan..

Saya juge melalui pelbagai cabaran, diakhir dan pertengahan Ramadhan ini..tp tak ape lah..itu tandanya Dia mengingati dan menyayangi kita yg kekadang terlupa sesaat padaNya..

Akhir kalam,sy memohon maaf pada bloggers andai ada komen dan kata2 yg tidak menyenangkan..Maaf andai sy jarang terjah balik ke blog anda kerana kekangan masa yg mencemburui..huhu

Pada keluarga dan sahabat, terima kasih kerna tidak henti mnyokong saya, dan maaf dan ampun dipinta andai ada perbuatan dan kata2 yg tidak menyenangkan..

Pada tunang tercinta, cinta dan kasih ini ttp padamu..Maaf sekali lagi andai kata2 lalu menyakitimu..Selamat Hari Raya Abg..huhu

Post a Comment