Monday, September 6, 2010

Kad raya


Besnye dapat kad raya kan..Rasanya dah lama le tak dapat surat atau pun kad..Klo ada pun surat, surat dari bank..uhuhu..Time raya camni la kawan yg dah lama lost contact akan anto kad raya..tu pun klo ada yg ingat kt kita la..huhu.Tahun ni saya dapat kad raya special dari tunang tercinta..hehe..suprise tol. balik dari keje tgk2 ada sampul putih atas meja,seronok sgt..:)

Oh ya kad raya diatas dari adik Wan_Hazel..Beliau ni mmg kreatif, dengan tutorial nye, cerita nye, dan background blog beliau yg menarik..mmg tabik la..hehe..terima kasih dik ye..tahun depan kasik la lagi..hehe ^_~
Post a Comment