Saturday, September 20, 2008

Saya tak sihat..hhuhu

hari ni saya demam selesema..tak larat rasanya nak buat pe..tadi ayah call pun tak larat jer nak jawab..ayah dah beli dah tiket balik ke KL,tapi masalahnyer..ayah beli tiket lewat..mgkin sampai KL pun lewat..tatau la nnti camner..klo kn turun Duta, susah la saya..dah ler kena beratur pastu berhimpit2 dgn org lagi..hhuhuh...minta2 turun kt Pudu tak pun sampai awal kat KL..
Tatau ler..naper 2, 3 hari ni rasa malas jer nak stadi, nak wat esemen...huhuh..selalu last minute baru nak wat...huu..bila penat baru la nk ngeluh..padan muka saya..huhuh
sok ahad, ingat nak kluar shoping raya untuk family la..macam2 dah plan ni, asek tunda jer..teruk tol..takpela..yg penting jimat blanja, beli yg betul2 nak beli jer..
Post a Comment