Friday, August 5, 2011

sutera bidadari

assalamualaikum...
dah lama rasanya tak update blog, sejak majlis kawen tempohari...
ada banyak cite nak update, tapi tah le, rasa malas plak.huhuh..

ohye...sekarang ni saya duk kat umah je, belaja jadi suri rumah sepnuh masa..(kebetulan bulan puasa, bole la belaja2 masak sikit.huu)

hm..baru2 ni, saya baru abih baca novel sutera bidadari.bawah ni ada link lagu dari novel tu..(hebat tau siap ada video.tentunya hasil dari peminat Sdr Ramlee :))




camne?hebat tak?hehe, hebat kan..klo betul2 ada movie ni kan best.macam PGL tu.pastu siap ada sambungan2..kalah cite harry potter.hek2 :p ( gegurau je..tak salah kan berangan..mungkin bukan sekarang, masa depan nnti mana tau, cite ni akan difilemkan)

bila dah baca smapai abih, rasa2 macam ada sambungan lagi je...klo ada, bes la..ske dengan watak fiksyen laksamana sunan tu...
Post a Comment