Sunday, April 10, 2011

::af?Maharaja lawak?ke usop welca yg bes?::

Assalamualaikum...
selamat berhujung minggu semua..

em,,nak cite pe eh..dah lama tak update..bukan tanak update..tp tak sempat la.... huhu(alasan tak bole pakai la wek :p ) heheh

em...walaupon saya jarang update, tp saya ada blogwalking blog korang semua tau..kekadang ada komen juge entry korang..sape2 yg bertandang ke sini, insya Allah saya balas kunjungan anda tu :)

Hmm sape kat sini tgk AF?Maharaja lawak?ada ke?ha..sape tgk, sila angkat tangan macam saya ..... (sila imagine si usup welca tu ye..)heheh
wah...populor la si usop tu sekarang nih..bermula dari ABPBH,pastu dalam rancangan FUHH, pastu Maharaja lawak...dalam radio ada tak eh?rasa macam ada, cuma saya tak dengar lak radio time tu..

berbalik pada AF dan maharaja lawak, mmm...saya lebih enjoy tgk maharaja lawak dari AF.huhu nape eh?sbb maharaja lawak bole menghiburkan hati saya kot..Af lak, mm...drama je lebih..nyanyi biasa2 je..ada la 2,3 org yg membuatkan saya terpegun malam td...(sambil dengar konsert Af, sambil layan game di FB) hehe..mm..keputusan malam tadi, pelajar pertama yg terkeluar ialah Laika..yg mendendangkan lagu KuBahagia..bole tahan la...tp terkeluar plak.huhu

Maharaja lawak lak, minggu ni takde penyingkiran lagi..Katanye minggu depan..tak berapa paham gak..maknanya ada 2 penyingkiran le kot nanti eh?macam2 la kejutan astro nih...hah cakap pasal astro, ramai yg tak puas ati sbb lepas ni Maharaja lawak dah tak siar di Prima, tp di Warna..kena langgan Mustika..pandai depa ni pasang stategi na..nak bg up rating, agaknye pakej mustika tak ramai yg pakai kot ? tu yg 'paksa' kastemer langgan mustika utk tgk maharaja lawak..huuu..

apa2 pon dalam peserta Maharaja lawak, saya plg suke, Jozan, Sepah, Jambu(minggu ke2 hari tu mmg bes), Nabil pon bes gak lawak dia.bak kata apek, lawak bersiri.:) kretip tol dia siap reka cipta produk.haha.yg lelain ok je.bole dipertingkatkan lagi..er..kumpulan Wai,.mm awat nampak cam takde 'kimia' je eh?dah 2 minggu lawak tak berapa menjadi..Amir pun..hope usaha lagi lah..wat lawak kretip lagi..bg kitaorg ni tergelak2 setiap hari Jumaat..
heheh...
Post a Comment