Wednesday, November 12, 2008

selamat tinggal..

selamat tinggal uia..selamat tinggal kawn2 yg selama ni besama2 saya dlm menjalani kehidupan sebagai pelajar...terima kasih tak terhingga pada lecturer2, makcik2 cleaner, makcik2 kafe terutamanya kafe maryam, yg sememangnya mknan sedap2..nyum2..hehhe
sedih lak rasa..hari ni last sy keje kat cc alimah ni..macam2 pengalaman ada, berkawan ngn adik2, yg sebaya pun ada, yg kakak pun ada..sume tu memceriakan hidup saya dan memberikan pengalaman baru..alhamdullllah..final sem saya hepi jer..lpas ni... terpaksa beljar lebih berdikari..lepas ni bru lah betol2 cabaran hidup..ksy mesti kuat dalam menghadapi cabaran yg mendatang..
buat kawan2 gud luck..semoga panjang umur, nnti kiter leh jumpa lagi..buat kak je, dani, ana, ida, shima, u all mmg best la..sonok la kawan ngn korang..isk...sedih lak rasa..takpe2 next sem kak ina datang mik barang kiter jumpe ek..hheh=p
akhir sekali maafkan andaikan ada salah silap, halalkan segalanya...jumpa lagi..
Post a Comment