Monday, October 27, 2008

wekend yg besh

minggu lepas sy tensen sgt la..rasa boring sgt ler dok dalam uia tu...rasa cam dah berbulan tak kluar dari uia tu..huhu.tensen exam kot..tapi yg beshnyer..smlm,dapat kluar la..besh tu..gi putrajaya lagi smbil memakan dunkin donut..huhu..sebenarnya sy dah lama berjanji kt dia nk belanja dia mkn dunkin donut...baru semalm dapat ditunaikan..asek2 tunda jer.huhu..
lepas mkn2 dunkin, kitaorg solat lu kat msjid putrajaya, lepas tu, terus g umah pak ngah dia..pak ngah dia ada wat open house..berdebar2 saya tau masa nak p tu..tapi sy pura2 maintain jer..huhu.yerla ramai sedara dia tau..adik dia pun ada..mujur parent dia takder..kalo tak nth demam pe saya..huhu..
tapi ok ler, sume nyer besh, mkn pun besh, layanan pun besh..saya tak rasa kekok sgt.macam adik beradik sendiri la pulak..herm...ada yg lagi besh, dorang tersalah dengar nama penuh saya..macam nama siti nurhaliza!heheh tersengeh2 sy..dorang lak suke usik2 saya..bakal kakak ipar la..ahaks...insyaAllah..
lpas dah mkn2 kitaorg pun balik..tapi penat sikit sbb jalan jem..biasala dah petang..
kitorg sampai uia dlm kul 6.15, pastu sy angkut turun barang saya separuh..erm..kesian kat dia...smlm balik2 terus demam..penat sgt kot..dah la dia takleh drive memalam..huk2..rasa nyusahkan dia lak.:-(
tapi takpela, pg tadi dia msg ckp dah ok..tapi saya lak rsa tak ok..badan saya lenguh la...sbb angkat brg berat semlm!huhuh
Post a Comment